Hoe Werkt Het?

De pakketbezorger heeft je niet aangetroffen en een niet thuis briefje achter gelaten.

Ben je niet thuis? Dan laat de postvervoerder een kaartje met een QR-code achter of verstuurt een e-mail met daarop informatie over je pakket. Op het kaartje of in de e-mail staat het adres waar je het pakket kunt ophalen. Je hebt 7 dagen de tijd om jouw pakket op te halen. Na 7 dagen wordt je pakketje teruggestuurd.

Wat doe je dan?

Klik op de button “Bezorg Mijn Pakjes” Als je wilt dat wij je pakje ophalen bij een pakketpunt. Uiteraard kan dit op dezelfde dag, als je een boeking doet voor 12 uur, dan kunnen wij je pakje(s) dezelfde avond nog bezorgen. Boek je na 12 uur, dan bezorgen wij je pakje(s) vanaf de eerst volgende werkdag. Vul de postcode en adres in van het pakketpunt waar je pakje ligt. Rond je bestelling af en we komen zo snel mogelijk jouw kant op. Wil je zeker zijn van een bepaalde bezorgdag? Dan kun je zelf een datum kiezen. Het is ook mogelijk om uw pakket gelijk op een Aangesloten Pakketpunt te laten bezorgen.

De voordelen van onze bezorgservice:

We leveren jouw bestellingen graag persoonlijk bij je af.  Zorg er dan ook voor dat je thuis bent om je bestelling in ontvangst te nemen. Voor een 1 pakje van 0-2 kg betaal je € 3,50. Voor meer en/of zwaardere pakketten betaal je meer. Wanneer je pakket wordt verzonden, ontvang je een e-mail met een track & trace code, vanaf dat moment kan je het pakket volgen.

Omdat je niet thuis pakje(s) niet nog eens retour hoeven, scheelt dat veel onnodige kilometers en dus CO2-uitstoot. 
Hoe laat wordt mijn pakket bezorgd?
Zodra de bezorging is ingepland ontvang je hier een bericht over. Op de dag van levering ontvang je een e-mail rond 16:00 met de geschatte levertijd in een tijdsbestek van 2 uur. Check daarvoor de inbox van het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij je bestelling. Vanaf 17:30 uur kun je de bezorger live volgen. 
Niet thuis of op vakantie? Geen probleem!

Ben je op zakenreis of op vakantie? Of ben je alsnog niet op tijd thuis om je bestelling in ontvangst te nemen, dan  brengen wij je pakket naar ons dichtstbijzijnde PiQuP parcel hub. Op het niet-thuis-bericht, dat door de bezorger  is achtergelaten, lees je waar je je pakket kunt ophalen. Voor het opslaan van je pakketje wordt een extra toeslag gerekend van €1,- euro per dag. Je kunt deze toeslag dan alleen per pin betalen, we accepteren bij de hub geen creditcard of contant geld. Als u uw pakketje wilt ophalen vanaf een hub, maak dan eerst een afspraak.

Heb je een webshop?

Jouw inkomende bestellingen tussen 18:00 – 21:00 kunnen wij dezelfde avond nog bij je ophalen. We doen er alles aan om je pakketjes zo spoedig mogelijk te verzenden .Wij leveren jouw pakketjes voor 11:00 af bij een pakket distributiecentrum.